Ik ben Peter 47 jaar en inmiddels al 20 jaar getrouwd . De laatste tijd gaat het niet goed meer tussen ons. We hebben erg veel ruzie om de kleinste dingen. Het is om gek van te worden. Elk klein probleempje is voor haar genoeg om ruzie te maken en elkaar erna dagen te negeren. Ik begin nu te twijfelen of ik nog wel van haar houd.

Ze heeft gemene dingen tegen me gezegd waarvan ik denk dat ik haar dat nooit zal kunnen vergeven. Ik heb heb nu eigenlijk een haat naar haar gekregen en ik wil haar terugpakken ik wil haar iets ergs aandoen. Iets wat ze nooit zal vergeten. En ik heb al bedacht wat ik wil gaan doen. Ook al hebben we veel ruzie ik denk dat ze nog steeds wel van me houd en er is 1 ding dat ze nooit van me zal verwachten. Vreemdgaan! En dat zal ik dus gaan doen. Ik zit de laatste tijd veel vaker achter de pc en ik heb heb me een msn adres aangemaakt waar mijn vrouw niks vanaf weet. Op de chat bij flirtpage.nl heb ik een leuke meid leren kennen die wel een stuk jonger is als mezelf. Ze is pas 25 geworden en ze wou graag een keertje met me afspreken voor me beter te leren kennen. Maar ik heb andere plannen met haar.

Sex op de weg

Vanmiddag komt ze en ik kijk er erg naar uit . We hebben afgesproken bij het station en daar zou ik haar gaan opwachten. Ik ging me nog even snel douchen en dan zou ik gaan. Zo gezegt zo gedaan en ik stond haar op te wachten. ik vond het erg spannend dat ik vreemd zou gaan . Tenminste daar hoopte ik op. Van een afstand herkende ik haar al. Ze zwaaide even en kwam op me af gelopen. Ze had een heel kort rokje aan en was niet bepaald gekleed voor dit regenachtige weer. ik kreeg het vermoeden dat ze zelf meer van plan was dan ze had laten lijken. Samen liepen we naar mijn auto.

We reden weg en ik vroeg haar wat ze wou gaan doen. Gewoon een stukje rijden zei ze en dan ergens parkeren voor wat te kletsen. We reden wat rond tot ik bij een afgelegen parkeerplaats kwam. Parkeer hier maar zei ze . En ik deed wat ze me opdroeg. Ik had de auto nog niet geparkeerd en ze had haar handen al tussen mijn benen. Zo jij bent wel erg snel zei ik. Hier had je toch op gehoopt antwoorde ze. Eigenlijk wel ja .. Maar ik wist niet dat je zo snel ermee zou zijn antwoorde ik weer. Ach vrouwen hebben ook behoeftes .. zei ze. En ze wreef over mijn kruis tot mijn pik hard werd. Mijn kutje is al lekker nat.. ik heb zin in je kreunde ze in mijn oor.
Amanda

Share